Ofte stilte spørsmål

De vanligste spørsmålene til vårt kundesenter har vi samlet her på siden. Hvis du ikke kan finne svaret på spørsmålet ditt her, så kontakt oss vennligst via kontaktskjemaet. 

Q:
Kan jeg bruke Trendyskabeloner igjen og igjen?
A:
Nei det kan du desverre ikke. Trendyskabeloner kan kun brukes en gang. 
Q:
Hva er Bilde i ramme?
A:
Bilder i ramme er motiver som du selv velger, som blir printet på høykvalitets fotopapir og deretter innrammet. Du kan velge mellom 4 forskjellige standardstørrelser og 4 forskellig fargede rammer som vil være klare til at sette opp på veggen. 
Q:
Hva er wall stickers?
A:
Wall stickers er selvklebende klistremerker, laget av en meget tynn vinyl. Det tar kun få minutter å sette veggklistremerket opp, og det kan enkelt fjernes igjen når du blir lei. 
Q:
Hva er Foto på lærret?
A:
Foto på lærret er ditt eget digitale bilde som du opploader via. hjemmesiden til oss, og som vi så printer på lærret i den størrelse du har valgt, i en høy kvalitet. Du kan velge å få bildet med eller uten ramme til. Vi har 24 forskjellige rammer å velge mellom. Du har mulighet for å bestille en liten prøve så du kan se kvaliteten av våre print og materialer. Klikk her for å se våre prøver. 
Q:
Kan jeg få oppfylt særlige ønsker?
A:
JA! Hvis du har ønsker som ikke umiddelbart finnes som valgmulighet i vår katalog, så kan du sende oss en mail eller benytte formularen på kontakt-siden. Beskriv dine ønsker, og vi kontakter deg med et løsningsforslag. 
Q:
På hvilke overflater kan jeg bruke TrendyStickers?
A:
TrendyStickers kan settes opp på nesten alle overflater. Det beste resultat får man på rette og glatte overflater, men de kan også godt settes på f.eks. glassvev eller (malt) tapet. Vinduer, fliser, dører, gipsvegger, speil, skap, bord, stoler og kjøleskabet - kun fantasien setter grenser! Sammen med alle ordrer sender vi en prøvesticker som du kan bruke til å teste om den overflate du har valgt egner seg til oppsetning av TrendyStickers. Våre klistremerker kan godt settes på savsmuldstapet, men det er risiko for flere luftbobler, og derfor sitter ikke klistremerket like jevnt som på et plant underlag. Vi anbefaler derfor at man bestiller en prøve, og tester på overflaten før man kjøper sin TrendyStickers. TrendyStickers kleber ikke godt på umalte vannskurte vegger, umalt tapet/glassvev, tekstil, papir, lærret og lignende, Nymalte overflater skal tørke i 3-4 uker før du setter dine wallstickers op. Kontakt os hvis du er i tvil. 
Q:
Kan Wallstickers brukes igjen og igjen?
A:
Nei. Når du har satt en Wallsticker opp én gang kan den ikke brukes igjen hvis du piller den ned. 
Q:
Jeg har ikke mottatt en ordrebekreftelse via e-mail?
A:
Du har sannsynligvis inntastet din email-adresse galt. Det betyr ikke noe for din ordre - hvis ordreprosessen ble gjennomført med OK til sist er ordren mottatt hos TrendyStickers.dk. Hvis du vil kontrollere om ordren er OK, kan du kontakte oss. 
Q:
Angrerett
A:
Når man kjøper varer hos Trendystickers gjelder forbruksloven, og man har derfor 14 dagers returrett. Du skal allikevel være oppmerksom på at dette er med forbehold:

1) Hvis du allerede har tatt varen i bruk, eller løsnet de to papirene som beskytter stickeren, så bortfaller returretten. Hvis varen du har kjøpt ikke er en Trendysticker, så skal varen være ubrukt og returnert i original emballasje.

2) I følge gjeldende lovgivning skal du kunne bytte varen hos oss. Dette foregår ved at du får et tilgodebevis på varens fulle beløp sendt pr. e-post, når vi har mottatt returvaren. Før du sender oss returvaren skal du klikke her for å utfylle returskjemaet.

Vi tilbyr også en ekstraordinær service hvor du kan få refundert pengene dine mot et mindre gebyr på NOK 100,-. Dette beløpet dekker våre forsendelse- og emballasjekostnader. Hvis du velger dette alternativet skal du klikke her for å utfylle returskjemaet.

Heretter vil vi overføre pengene til deg når vi har motatt varen.

3) Ved retur av varer skal du selv betale forsendelsen. Varen skal returneres til vårt hovedkontor på adresse:

Trendystickers Aps
 
Gunnar Clausens Vej 17D
8260 Viby J
 
Danmark 
Q:
Hvordan bruker jeg mitt kredittkort i betalingsskjemaet?
A:
Hvordan bruker jeg mitt kredittkort i betalingsskjemaet?
1: Kortnummer
Ditt kortnummer består av 16 siffer og finnes bl.a. på forsiden av ditt betalingskort.

2: Utløpsdato
Din utløpsdato består av måned og årstall. På de nye kortene med chip i stedet for magnetstripe kan dato også være inkludert i utløpsdato - f. eks. 01.07.2012. Du skal da bare inntaste måned og år - altså 07 og 12. BEMERK: Den lille V'en etter utløpsdatoen er ett sikkerhetsmerke i kortet og er ikke en del av utløpsdatoen.

3: Kontrollsiffer
Kontrollsiffer er en ekstra sikkerhet, når du bruker betalingskort på internettet. De består av tre siffer og inntastes i dette feltet.

Du finner kontrollsifferene på baksiden av betalingskortet umiddelbart under underskriften. Det første nummeret er kortnummeret ditt. De tre siffrene etter det er dine kontrollsiffer.
På de nye dankortene med chip finner du kontrollsifferene i feltet med din underskrift. I øverste høyre hjørne av dette feltet ser du 7 siffer. De siste tre er dine kontrollsiffre. 
Q:
Hvordan er mine betalingsmuligheter?
A:
Du kan betale med Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, JCB, Maestro og MasterCard.

Når du betaler med Dankort og VISA Dankort reserverer vi beløpet på kortet ditt når du gjennomfører en bestilling. Vi trekker først pengene fra kontoen når vi sender varene.

Vi tar desverre ikke imot ordrer pr. postoppkrav eller ved bankoverføring. 
Q:
Frakt
A:
Vi sender alle pakker med Post Danmark.

For å se vår nåværende porto pris, kan du gå inn i kurven og velge land fra listen. 
Q:
Kan jeg sende varene som gave direkte til mottakeren?
A:
Hvis du ønsker å sende varen direkte til mottakeren, kan du utfylle en leveringsadresse. Så sender vi til den ønskede adressen.
 
Q:
På hvilke overflater kan jeg bruke TrendyStickers?
A:
TrendyStickers kan settes opp på nesten alle overflater. Det beste resultat får man på jevne og glatte overflater, men de kan selvfølgelig også festes på f.eks. (malt) tapet/glassfiber.
TrendyStickers kleber ikke godt på ubehandlede vegger, umalt tapet/glassfiber, tekstil, papir, el. lign. Kontakt oss hvis du er i tvil. 
Q:
Kan jeg få oppfylt spesielle ønsker?
A:
JA! Hvis du har ønsker som ikke umiddelbart finnes som valgmulighet ved varene, kan du sende oss en mail eller benytte skjemaet på kontakt-siden. Beskriv dine ønsker, og så kontakter vi deg med et løsningsforslag. 
Q:
Jeg har ikke motatt en ordrebekreftelse via e-mail?
A:
Du har sannsynligvis inntastet din email-adresse feil. Det betyr ikke noe for din ordre - hvis ordreprosessen ble gjennomført med OK til sist er ordren motatt hos TrendyStickers.no. Hvis du vil kontrollere om ordren er OK, kan du kontakte oss her. 
Q:
Hva er Trendyskabeloner?
A:
Trendyskabeloner er selvklebende klistermerker til veggen som kommer med en eller flere tuber maling i farger du selv velger, samt en pensel, en svamp og et applikasjonsverktøy. Trendyskabeloner er derfor skabeloner av et motiv du velger, som du putter på veggen og maler på for deretter å fjerne og etterlate motivet malt på veggen. Du kan se hele prosessen i vår instruksjonsvideo. Du har mulighet for å bestille en liten prøve så du kan se kvaliteten af våre materialer, og teste om din vegg er egnet til våre skabeloner. Klikk her for å se våre prøver.