TrendyStickers instruksjoner

Det er viktig å følge nedenstående instruksjoner for å få det beste og peneste resultatet. Vi anbefaler at du leser hele bruksanvisningen i gjennom før du går i gang.
Se evt. instruksjonsvideoen for en gjennomgang av hele prosessen. 

Avspill Video

Instruksjoner

1. Overflaten hvor din TrendySticker skal sitte skal være ren og tørr. Sørg for å rengjøre området hvor motivet skal påføres grundig før du går i gang. Hvis overflaten er våt eller fettete, klistrer TrendyStickeren dårlig.

2. Din TrendySticker er plassert mellom 2 stykker papir. Der er en gjennomsiktig side (forsiden) og en side med tegn/skrift (baksiden). Stickeren skal overføres til forsiden for å kunne sette motivet opp. Begynn med å legge forsiden vent ned, og benytt en flat gjenstand (f.eks. en linjal) til og gni over klistremerket.

3. Du kan nå pille baksiden av din TrendySticker. Begynn med ett hjørne, og trekk langsomt baksiden av så flatt som muligt. Det er viktig å være sikker på at hele motivet blir sittende på forsiden når du trekker baksiden av - hvis det ikke skjer, skal du gni litt mere på det stedet som ikke fulgte med.

4. Når hele motivet er overført til forsiden er du klar til å sette klistremerket opp på et utvalgt sted. Sørg for å sikre deg at motivet sitter presis som ønsket. Det er best å starte ovenifra - det gjør det enklere og sikre seg at motivet sitter rett/vannrett.

5. Sett toppen av din TrendySticker fast på veggen, og gni den fast med en flat gjenstand (f.eks. et visakort). Hold fast i bunnen av motivet og hold den litt ut fra overflaten, så den ikke klistrer seg fast. Start med å gni langsomt fra toppen og beveg deg nedover, inntil hele motivet er påført overflaten. Dette gjøres for å unngå luftbobler under klistremerket. Når du er ferdig er det en god ide å gni hele motivet en ekstra gang.

Bemerk: ved større motiver (mere enn 45 cm i høyden) anbefaler vi at man ikke fjerner baksiden med det samme. I dette tilfelle fjernes kun de øverste 5 cm, og toppen av klistremerket plasseres på et ønsket sted. Deretter trekker man langsomt, ett lite stykke av gangen, mens man løpende gnir på motivet med en flat gjenstand (f.eks. ett visakort) for å unngå luftbobler.

6. Trekk til sist forsiktig av overføringspapiret mens du sikrer deg at motivet er fastgjort til overflaten.

Skulle det allikevel være en luftboble, kan du fjerne den ved å prikke hull i den med en knappenål, og trykke luften ut.

Din TrendySticker kan fjernes igjen ved å trekke forsiktig i det ene hjørnet. Stickeren etterlater normalt ingen merker eller klistrestoff. 

Skabelon Instruksjoner

Det er vigtig å følge nedenstående instruksjoner for å få det beste og peneste resultat. Vi anbefaler at du leser hele anvisningen igennom før du går igang. Se evt. instruksjonsvideoen for en gjennomgang av hele prosessen. Klikk på nedenstående video for å avspille den 

Avspill Video

Slik påfører du din TrendySkabelon

1. Overflaten hvor din TrendySticker skal sitte skal være ren og tørr. Sørg for å rengjøre området hvor motivet skal påføres grundig før du går i gang. Hvis overflaten er våt eller fettet kleber din TrendySkabelon ikke godt.

2. Din TrendySkabelon er plassert mellom 2 stykker papir. Det er en gennomsiktig side (forsiden) og en side med ruter/skrift (baksiden). Skabelonen skal overføres til forsiden for å kunne sette motivet opp. Begynn med å legge forsiden ned, og benytt en flat genstand (f.eks. en lineal) til å gni over skabelonen.

3. Du kan nå pille baksiden av din TrendySkabelon. Begynn i et hjørne, og trekk langsomt baksiden av så flatt som mulig. Det er vigtigt å sikre seg at hele motivet blir sittende på forsiden når du trekker baksiden af - hvis det ikke sker, skal du gni litt mer på det sted som ikke fulgte med.

4. Når hele motivet er overført til forsiden, er du klar til å sette det opp på det utvalgte sted. Sørg for å sikre deg at motivet sitter presist som ønsket. Det er best å starte ovenfra - det gør det lettere å sikre seg at motivet sitter rett/vandret.

5. Set toppen af din TrendySkabelonen fast på veggen, og gni den fast med en flat gjenstand (f.eks. et kredittkort). Hold fast i bunnen av motivet, og hold den litt ut fra overflaten så den ikke klistrer fast. Begynn langsomt ovenfra med å gni inntil hele motivet er påført overflaten. Dette gøres for at unngå luftbobler under skabelonen. Når du er ferdig er det en god ide å gni hele motivet en ekstra gang. Bemerk: ved større motiver (mere enn 45 cm i høyden) anbefaler vi at man ikke fjerner baksiden med det samme. I dette tilfelle fjernes kun de øverste 5 cm, og toppen af skabelonen plasseres på det ønskede sted. Deretter trekkes langsomt et lite stykke om gangen, mens man løpende gnir på motivet med vår medfølgende skraper.


6. Trekk til sist overføringspapiret av, langsomt og forsigtig, mens du sikrer deg at skabelonen er fastgjort til overflaten. Vi anbefaler at du gnubber de indre kanter på skabelonen godt fast til veggen så det ikke er risiko for at det kommer maling inn under skabelonen og ødelegger ditt motiv.

7. Nå kan du gå igang med å male ditt motiv på veggen. Bruk den vedlagte pensel eller svamp, og mal på veggen innenfor skabelonens avgrensninger. Værsågod, slipp din indre kunstner løs og vær kreativ!

8. VENT 20 minutter og la din maling tørke. Hvis du ikke synes at malingen dekker ordentligt, kan du male motivet anden gang for deretter å vente i 20 minutter igen før du piller skabelonen av veggen.

9. Når du er ferdig med å male ditt motiv på veggen, kan din TrendySkabelon fjernes ved forsigtig å trekke i det ene hjørnet. Skabelonen etterlater normalt ingen merker eller klebestoff. 

Tapet instruksjoner

Vi har lagd en utdypende informasjonsfolder med alle de nødvendige trinn og forholdsregler du bør ta før oppsetning av ditt nye TrendyStickers tapet. Download folderen herunder i PDF format. Hvis du ikke kan åpne folderen, så skal du bruke Adobe PDF Reader som du kan downloade fra http://get.adobe.com/reader/ ;