Pressemeddelelser fra TrendyStickers

Her er en oversikt over pressemeddelelsene vi har sendt ut, samt supplerende materiale. Hvis du har bruk for mere informasjon, så er du hjertelig velkommen til å kontake oss. 

TrendyStickers lanserer ny internasjonal website

tirsdag 8 september 2009 
Wallstickers har vært et stort hit i de nordiske landene, og nå er turen kommet til resten av verden. TrendyStickers lanserer derfor et nytt, stilfullt og kraftig forbedret website i en internasjonal versjon. Det nye internasjonale websitet er ikke bare forbedret til fordel for utenlandske kunder, men inneholder en lang rekke forbedringer til fordel for våre eksisterende skandinaviske (...) 

TrendyStickers gjør veggene dine litt klokere

onsdag 12 november 2008
De fleste har nok hørt om WallStickers, men nå tilbyr TrendyStickers unike WallStickers ut fra en samling på 22.156 sitater. Denne enorme samlingen av sitater kombinert med TrendyStickers ... 

TrendyStickers Tar et Oppgjør Med Kjedelige Danske Vegger

tirsdag 5 februar 2008
TrendyStickers ble lansert for mindre enn en måned siden, og vi ser allerede en utrolig vekst i kundetilgangen. Danskene synes åbenbart at en vegg ikke bare skal være en vegg. Wallstickers heter de, og de er det nyeste innen kreativ boliginnretning (...)